Předsíň z masivu na míru

Tuhle parádní předsíň jsme s kolegou jeli zaměřovat osobně. Já jsem pak s klientkou konzultovala rozložení nábytku, barvu a motiv. Hned za dveřmi místnosti se nachází ta parádní vařenka, a proto je tato předsíň malována ve stejném duchu. Motivy jsou ručně malované a inspirované lučními květinami z louky jako na vařence. 
Teď je v této krásné předsíni spousta místa na uložení všech potřebných věcí včetně skříně s vysouvacím ramínkem na kabáty. 
Dovedně jsem pak schovali za zrcadlo nevzhlednou elektroinstalaci, ke které se dá kdykoliv pohodlně dostat pouhým otevřením dveří. Díky zrcadlu se také celá místnost opticky zvětšila. Naproti se pak nachází botník s policemi, takže se dá pohodlně sednout při nazouvání bot a ještě pod sedák opět něco schováte. 
Tato realizace stála 65 tisíc Kč.
Pokud se vám naše tvorba líbí a toužíte i vy po své parádní předsíni na míru či jiném druhu nábytku. Napište mi, rádi to pro vás s kolegou uděláme. Získáte něco, co jiný zaručeně mít nebude. 

Picture of Markéta

Markéta

Vítejte, jsem Marky Pešková

Pomáhám lidem zútulnit jejich domov ručně malovaným nábytkem ve stylu vintage, provence, shabby chic a jiné.  díky jedinečnému a originálnímu designu, který jinde neseženete. Zakládám si na poctivé ruční práci. 

Můžeme se potkat zde:

Návod zdarma:

Zde si můžete zdarma stáhnout balíček návodů, které při své tvorbě používám. Obsahuje 3 x patinu, dekor pomocí šablony a ukázku fládrování.

Najdete mne na FB