Letní terasa plná vlčích máků

Mrkněte se mnou, jak se nám podařilo oživit jednu letní terasu. To budou parádní grilovačky.
Tentokrát jsem renovovala kredenc, který bylo škoda vyhodit. Kredenc již přede mnou někdo natřel křídovou barvou a zavoskoval. Žel pouhé zavoskování se na nábytek do letní terasy nehodí, neboť vosk není vhodný do venkovního exteriéru, kde se střídá teplo a zima, natahuje vlhkost, apod. Bylo to bohužel na kredenci znát a barva se začala odlupovat. Nátěr tedy šel dolů a kredenc dostal nový kabátek v podobě akrylové barvy a lakem do exteriéru. Rovněž jsme vyměnili skla, aby nebylo vidět dovnitř a také zrušily nepohodlné zámky ve dveřích. Celý nábytek jsme pak osadili keramickými úchytkami.
Stejným způsobem jsem pak renovovala i židle.
Ke stávajícímu stolu jsem pak nechala na míru vyrobit lavici o rozměru 2,7 x 2,1 m, komodu ke kredenci a truhlu na sedáky.
Na přání majitelky jsem pak vše ladila do krásné hořčicové barvy s motivem vlčích máků, kopretin chrp a obilí. Vše tak, aby to terasu opticky zateplilo a dodalo útulný a příjemný vzhled. 
Jelikož se stolem se nesmělo nic dělat, tak jsem zvolila dvě židle bílé, aby se stůl propojil aspoň trochu opticky s ostatním nábytkem. 
Nu a podíváte-li se zblízka, zjistíte, že je vše opravdu ručně malované, originální a neopakovatelné. Majitelé tak získali jedinečný interiér terasy, který nikdo jiný mít nebude.
Jak jsem již psala, vše je řádně zalakováno pro bezproblémovou údržbu. Ano, i ty ručně malované motivy můžete utřít vlhkým hadrem. 
Nu a pokud i vy toužíte po kvalitním dřevěném na míru malovaném nábytku, neváhejte se ozvat 773797734. 

Picture of Markéta

Markéta

Vítejte, jsem Marky Pešková

Pomáhám lidem zútulnit jejich domov ručně malovaným nábytkem ve stylu vintage, provence, shabby chic a jiné.  díky jedinečnému a originálnímu designu, který jinde neseženete. Zakládám si na poctivé ruční práci. 

Můžeme se potkat zde:

Návod zdarma:

Zde si můžete zdarma stáhnout balíček návodů, které při své tvorbě používám. Obsahuje 3 x patinu, dekor pomocí šablony a ukázku fládrování.

Najdete mne na FB